napilap.ro

* 2023. február 02. *

Berecki panasz: Hamis bánásmód a Berecki lakossággal

A heti Na... 2016. március 30.
  Hozzsz.
1.0 2.0 3.0 4.0 5.0
0 rtkels
Berecki panasz: Hamis bánásmód a Berecki lakossággal

Olvasólevél: 2016. III. Kovács Ferenc

Igazságot akarok

1.
A gépkocsit ki akartam íratni a forgalomból. A kocsi a rendőrséggel szembe volt, kivilágítva a hely, kamera is van szerelve és mégis 400 lejes kárt tettek a kocsin. A benzintartály fedelét is levették, a következő alkalommal ha valaki bedob egy égő szivart, a kocsi felrobban, ő meghal, nincs aki ismertesse, hogy 2 üveg sörért tette ezt.

Kértem a hivataltól egy igazolást, hogy a kocsinak az adója ki van fizetve. Válaszként azt küldték, hogy a szemét nincsen kifizetve. Őket az érdekelte.
Bálint Cecillia nagy hibát követett el, ezért kell felelnie, 300 lejes kárt okozott nekem, mivel nem adta ki a kért igazolást a kocsira, várom a kártérítést és bocsánatkérést. A kijelentett kocsit egész évre beteszi adóba. Mert Bereckben nincs törvény, mindent szabad.
Klára Iza és Bálint Cecilia teljhatalommal rendelkeznek.
2015. szeptember 1-jén 50 lejt kifizettem a TEGA-nak, a szemételszállító cégnek, külön számlára, de úgy néz ki ajándékba adtam.
Ez a levél az 50 lej kérésére:


Van már 4 éve, hogy szemetet nem kell tőlünk vigyenek, mert mi felhasználjuk a háztartásban. Klára Iza kijelentette, hogy úgy lesz, ahogy ő akarja, annyit tesz be a rendszerbe amennyit ő akar. 144 lejt tett be szemételszállítási adóba, amit én ki is kellett fizessek.Erre fel Ceciliát ötször is megkérdeztem mire kell a 144 lej. Azt válaszolta igen a TEGA küldte az igényt erre. Magyarázatot várok, mivel már fizettem 50 lejt szeptemberben is a TEGA cégnek.

Arra kérem Önöket, Tóth-Birtan Csabát és Vajna Kinga Enikőt, a TEGA igazgatóit, végezzenek egy ellenőrzést Bereckbe. A házszámok közül hány szerepel a nyilvántartásban, hány van beírva szemétre. A megyében 100000 személy fizet, 50000 nem.
Nem vagyok 10 éves, 75 éves vagyok. Ágyúöntő Gábor Áron leszármazottjai vagyunk. Minden igazságtalan dolgot elkövetnek.
2.
Fazakas Valentin falutársam kapott egy 800 lejes büntetést a Berecki hivataltól. Kifizetették vele, pedig nem is tudja mire kapta, semmi bizonyíték sincs. Van még egy 30 lejes fizetni való, földadó, de 10 éve eladta a földet, mégis együtt mind a ketten fizették az adót, az új tulajdonos is. Törvénybe ütköző dolog, pecsét sincs a papíron. Amíg ki nem fizette, nem kapott szükséges igazolásokat a hivataltól.
Ő is bizonyítékot vár, én is. Megígértem neki hogy megpróbálok segíteni.
Nem elég a kár a kocsimon, a nem létező éjjeli őrre is még fizetek 50 lejt a hivatalnak hiába, nincs is éjjeli őr a faluban csak fizettetik. Bereckben a szép fiú szab törvényt. Sok betörés, lopás, csalás történik. Ő mind ennek szemet huny. Kell egy független polgármester Bereckbe. Meg kell menteni Berecket.

A lakósság 40%-a szenved, részükre nincs polgármester, mindent elutasít.

2016, 3. hó.
Kovács

Hrdets

Megtekintsek: 4299

Na...

Nyomtats E-mail
Megosztás