napilap.ro

* 2023. február 02. *

Új vállalkozások bevonzásáért Kézdivásárhelyre

A heti Na... 2015. oktober 07.
  Hozzsz.
1.0 2.0 3.0 4.0 5.0
0 rtkels
Új vállalkozások bevonzásáért Kézdivásárhelyre
Johann Taierling, Kézdivásárhelyi ipari park

Kérést intéztem Kézdivásárhely polgármesteréhez. Az önkormányzat felhatalmazásával szeretném képviselni a város érdekeit, külföldi vállalkozó szövetségekkel szemben, az ipari parkunkban teremtődő új munkahelyek érdekében. Kérem a polgármestert, hogy ebben az egy pontban működjünk együtt, ez ne váljon a csatározásaink áldozatává.

A kérésem szövege:

Kézdivásárhely polgármesterének, Bokor Tibornak

A kézdivásárhelyi ipari parkok pályázatait elbíráló bizottságnak
Alulírott, Johann Taierling, tanácsosi mivoltában a kézdivásárhelyi tanácsban, Kézdivásárhely lakósa, a 18-as udvartér 1-es szám alatt.

Mivel a régi IFET területén létesülendő kézdivásárhelyi ipari park felépítési munkálatai a vége fele közelednek és a régi AMIDON területén is belátható időn belül fog létrejönni ipari park, kérem a polgármester úr és az elbíráló tanács beleegyezését és írásos jóváhagyását annak, hogy a kézdivásárhelyi tanács nevében, amelynek tagja vagyok, hirdethessem vállalkozóknak és vállalkozó szövetségeknek, az ipari park adta lehetőségeket.
Úgy vélem, hogy kizárólag az Önök jóváhagyásával leszek képes, hitelesen fellépni érdekelt személyek és szervezetek előtt, csak az Önök közreműködésével lesz lehetőségem befektetőket Kézdivásárhelyre vonzani.
Új cégek ide vonzása és új munkahelyek teremtése érdekében kérem az Önök együttműködését és kérem, hogy ebben a kérdésben tekintsünk el minden féle pártpolitikai vitáról. A tanács egységes álláspontja az új vállalkozók bevonzása érdekében, garantálja a szükséges stabilitást, amelyre alapozhatnak a Kézdivásárhelybe befektetni vágyóak.

Kérek egy írásbeli választ, román nyelven.

Kézdivásárhely, 17.02.2016
Tisztelettel
Johann Taierling

Hrdets

Megtekintsek: 4172

Na...

Nyomtats E-mail
Megosztás