napilap.ro

* 2023. február 02. *

Egyszerűen dekoratív

Életmod 2014. december 12.
  Hozzsz.
1.0 2.0 3.0 4.0 5.0
0 rtkels
Egyszerűen dekoratív

Egyszerűen elkészíthető, nagyon dekoratív a sodort tincsekből készített frizura, amely mind alkalmi, mind hétköznapi megjelenéshez ajánlott.


haj 2Válasszuk szét a fejtetőn hajunkat, és tűzzük fel, vagy hagyjuk előre lógni, de semmiképpen ne zavarjon a frizura készítésében.


haj 3Tupírozzuk meg a fejtetőn szétválasztott, középső részt, és fújjuk be hajlakkal, ezzel szép tartást adunk a frizurának. Emeljük meg a fül fölött az egyik oldalsó tincset, és húzzuk az ellenkező irányba, a másik fül felé.


haj 4Fogjuk hozzá a másik oldalról, szintén a fül magasságában felvett tincset és vékony, áttetsző hajgumival fogjuk össze.


haj 5A két oldalról összefogott tincset a hajgumi felett hajtsuk át.


haj 6Igazítsuk el az áthurkolt hajtincset, majd jobbról balról emeljünk fel ismét egy-egy hajtincset.


haj 7Ha az újabb, összeszedett tincseket összegumiztuk, ismételjük meg az előbbi műveletet: a hajgumi felett az összefogot tincs hajvégét bújtassuk át.


haj 8Ugyanezt a műveletet végezzük el lefelé haladva, legalább még egy-egy jobbról-balról összefogott hajtinccsel, majd bal oldalról szedjünk fel a frufru részből egy tincset és sodorva vezessük el az első összegumizott sor felett. A hajguminál tűzzük meg hullámcsattal.


haj 9A sodort hajvéget bújtassuk a gumik mentén, fent-lent, lefelé haladva.


haj 10A bújtatás után a másik frufru részt kezdjük el sodorva vezetni az ellenkező irányba.


haj 11A hajgumihoz érve, ezt a sodort tincset is rögzítsük hullámcsattal.


haj 12A sodort tincs hajvégeit szintén bújtatással vezessük le


haj 13A tincsek bújtatása után húzkodjuk meg kissé lazábbra a jobbról-balról összefogott tincseket, igazítsuk el a hajvégeket és fixáljuk hajlakkal.


haj 14Alkalmi frizurához díszítést használunk.


Hrdets

Megtekintsek: 4249

Na...

Nyomtats E-mail
Megosztás