napilap.ro

* 2023. február 02. *

Energiavámpírok

Életmod 2015. január 13.
  Hozzsz.
1.0 2.0 3.0 4.0 5.0
1 rtkels
Energiavámpírok

Ez történik, amikor látszólag indokolatlanul vagy fáradt. Olyan ember vagy emberek társaságában voltál, akik akarva-akaratlanul, de megcsapolták az energiádat.

Ha már egyszer is éreztél ilyet, akkor innentől kezdve ez megtörténhet veled újra és újra. Kik azok, akik mellett, vagy a velük való találkozás után elfáradsz ("fárasztó emberek")?

Sajnos a külsőségek alapján nem lehet az energiavámpírokat felismerni. Ennek az egyik oka, hogy gyakran ők maguk sem tudatosak, azaz nem tudják magukról, hogy energiavámpírok.

Így tudod felismerni:
.
Kikhez tudnak az energiavámpírok könnyebben hozzáférni?
Mai világunkban két negatív érzelem, a félelem és a depresszió ( aminek gyökere szintén a félelem ) a leggyakoribb.
Ha már csak az egyik is jelen van az életedben, akkor energetikailag kevésbé vagy erős, így könnyebb dolguk lesz az energiavámpíroknak.
.
Az energiaelvétel nagyon gyakran előfordul anya-lánya illetve szerelmi kapcsolatban is.1. Ebbe a típusba tartozók energiavámpírok attól félnek, hogy mindenki az ő energiájukon élősködik, így ők kiegyenlítésként megcsapolják a velük kapcsolatban lévők energiáját.
Csendesen, szelíden, finoman beszélnek hozzád, szinte alig hallod. Beszélgetéseik unalmasak. Segítségre szoruló embereknek tűnnek, mindig csak kapni akarnak, szinte "kicsikarják" a gondoskodást.
Nem szabad a sajnálkozásodat kifejezni, csak az együttérzésedről biztosítsd.

2. A következő típusúak tele vannak félelemmel, senkiben sem bíznak. Inkább az agresszió jellemzi őket, kötözködők.
Hajlamosak az árulásra. Mindig nyerni akarnak, mindent tökéletesen szeretnének csinálni. Nagy a munkabírásuk, ugyanezt várják el. Az energiát a vitatkozásból nyerik. Így vitát provokálnak. Sose legyél benne partner. Nyugodt, kedves hangon beszélj velük, valami egész más dologra tereld a szót. energiavámpír
3. Szintén a félelem uralja az ide tartozó embereket. Attól félnek, hogy nem lehetnek önállóak, nincs elég szabadságuk. Ezért vállnak önállótlan emberekké és csak másokkal együtt életképesek. A jelen számít csak, a jövővel nem gondolnak. Dühösek az egész világra és sértettségüket mindenkire kivetítik.
Tanácsodat kérik, de bármit is mondasz, semmi sem tetszik nekik, elutasítanak mindent.

4 Az energiavámpír életében soha semmit nem ért el ugy magán életében mind szakmai megvalósításában mert semmit nem szeretne kezdeni életével,ha valaki bisztassa munkára az a legnagyobb ellensége.
Jobban érzi magát ha porig rombolhatja valakinek az önbecsüléssét. Az energiavámpírok paraziták - a nem tudatos energiarablók - ellen léteznek különböző technikák, amivel levédheted magad, ha nem tudod azonnal otthagyni.
Néhány egyszerűbb ezek közül:

- Ne állj és ne ülj vele szemben
- Ha lehet, fejedben "járj" valahol máshol

- Menj minél hamarabb szabadlevegőre, napfényre, fák közé

Ha tudatos energiavámpírral állsz szemben, vagy ezek az egyszerűbb dolgok kevésnek bizonyulnak, akkor itt már egy magasabb szintű segítségre van szükség, amit egy csoportos vagy egyéni tréningem alkalmával elsajátíthatsz.


Igar Beatrix

Hrdets

Megtekintsek: 5338

Na...

Nyomtats E-mail
Megosztás