napilap.ro

* 2020. szeptember 23. *

Reális remi a Fradi-Lokin, Doll még nyeretlen

Sport 2014. március 16.
  Hozzsz.
1.0 2.0 3.0 4.0 5.0
0 rtkels
Reális remi a Fradi-Lokin, Doll még nyeretlen
Kondás Elemér elégedett az egy ponttal. Fotó: Magyar Nemzet

Böde is, Kulcsár is meccslabdát rontott, tovább robog a kilencedik meccsén veretlen Pécs, amely átmenetileg a negyedik a tabellán.

A labdarúgó NB I 29. fordulójának négy vasárnap délutáni mérkőzésén mindössze hat gól született a kavargó,viharos szélben. A rangadónak titulált Ferencváros–Debrecen mérkőzés döntetlenre végződött. Somália szép emelésével a Fradi szerzett vezetést, ezt Volas fejes góllal egyenlítette ki Mihelic szép átadása után. Helyzetek kimaradtak itt is, ott is, a hazaiak mezőnyfölénye nem érvényesült. A Fradi közönsége két transzparenst is kifeszített, az egyiket az ünnep kapcsán („Nem engedünk 48-ból!”), a másikat pedig a haldokló Újpestnek címezték, nem éppen hízelgő kontextusban („Dózsa: Bohócokra szükség van a cirkuszban...”)


A találkozó után Kondás Elemér, az éllovas vezetőedzője elégedett volt az egy ponttal, mint mondta, a Fradi nagyon erős csapat, idegenben mindig jó ellene az iksz. Thomas Doll, a zöld-fehérek szakvezetője szerint győzelmet érdemelt volna a csapata,amely jól és most már szervezetten is küzdött, de a helyzeteket – és itt Bödére célzott – egyszerűen be kell rúgni. Az mno.hu felvetésére, miszerint az első három tavaszi fordulóban csak két pontot szerzett a Ferencváros a lehetséges kilencből, Doll azt mondta, ez így van, de számadást majd a bajnokság végén kell készíteni

NB I, 29.fordul

PMFC–MTK 1-0
G.: Koller (44., 11-esből

Ferencváros–Debrecen 1-1
G.: Somália (7.), ill. Volas (28.

Kaposvár–Puskás Akadémia FC 1-1
G.: Kink (57.),ill. Lencse (32.

Mezőkövesd–Újpest 0-1
G.: Balogh Balázs (88.

Hrdets

Megtekintsek: 1635

Na...

Nyomtats E-mail
Megosztás