napilap.ro

* 2021. március 07. *

Csíkszék Udvarhelyszék Háromszék Gyergyószék Marosszék Erdély Nagyvilág

Csíkszék - Hírek

Kozmetikumot otthon, saját használatra

Egyre népszerűbb nálunk felé is a DIY (Do It Yourself), azaz a Csináld magad mozgalom, amelynek lényege, hogy a fogyasztói társadalom által nélkülözhetetlennek titulált, vásárlásra kényszerítő termékeket a mozgalom hívei saját maguk készítik el. Ennek előnye, hogy a felhasznált alapanyagok, valamint a munkafolyamat teljes ismeretében megbízható termékek készülnek. A Morfondír.ro Fröhlich Orsolyával beszélgetett, aki saját használatra és baráti körének készíti el Petite Magique elnevezésű kozmetikumait. – Milyen megfontolásból kezdtél ... »

2014. március 08.
1456
Bővebben

„Kerge olimpiát” szerveznek a székelyföldi Hargitafürdőn

Március 7-én ismét megszervezik a székelyföldi Hargitafürdőn a „Kerge olimpiát” az ötletes csúszásra alkalmas saját készítésű „kergemobilok” versenyét – közölte hétfőn a Hargita Megyei Tanács sajtószolgálata.  A szórakoztató versenyt a Hargita ... »

2015. február 18.
2514
Bővebben

Eltűnt! Szabó Attila csíkszeredai lakos

Szabó Attila csíkszeredai lakos 2014. december 24-én 17 óra körül eltűnt  Csíkszeredából (az Óceán környékéről) a képen látható Szabó Attila: 185 cm magas, sportos testalkatú, barna szemű, fekete rövid hajú. Utoljára sötétszürke sportos kapucnis dzsekit viselt, ... »

2014. december 26.
1864
Bővebben
Hrdets

Életszilánkok

2014. március 08.
790
Hrdets