napilap.ro

* 2021. március 07. *

Csíkszék Udvarhelyszék Háromszék Gyergyószék Marosszék Erdély Nagyvilág

Háromszék - Hírek

Berecki panasz: Polgármester kell Bereckbe

A holnapi választások alkalmából Kovács Ferenc, 70 éves berecki lakós, Gábor Áron leszármazottja, újra megkért, hogy közvetítsük panaszait a jelenlegi polgármesterrel szemben, mint olvasólevél: Berecki biztonság A kaputól 40 cm-re oda piszkolnak, ürülnek, ha kilép az ember lépjen bele, éppen szemben a rendőrséggel. Kamera is van felszerelve és még sincs tettes. Bereckben nincsen polgármester, ezt bizonyítsák a rongáló kezek, nem becsülik a közvagyont. Dimény Zoltán ő maga mutatta be, hogy munkaképtelen. Volt két gödör, amelyre 100-an is ... »

2016. junius 04.
3593
Bővebben

Kézdiszéki hagyományőrzők a Tápióbicskei csatán

A dicsőséges tavaszi hadjárat egyik győztes csatájának emlékére Boldizsár Béla hagyományőrző százados vezetésével a bélafalvi Tuzson János Hagyományőrző Társaság négy „vitéze”, két kézdiszentkereszti lakos, valamint a kézdivásárhelyi Taierling fivérek, Johann és ... »

2016. április 08.
3483
Bővebben

Támogasd a régi Nyerges-tetői kopjafák karbantartását!

A Nyerges-tetői emlékhelyen számos régi és csodálatos kopjafa az idő és időjárás miatt veszélyeztetve van. Kár lenne ezeket a már nem ápolt műveket a pusztulásnak engedni. Ezért mi, a Csiszár Dénes Faipari Tanműhely tanulói rászántuk magunkat, hogy a régi kopjafákat ... »

2015. szeptember 06.
3354
Bővebben
Hrdets

Hrdets

1
2