napilap.ro

* 2021. szeptember 17. *

Horoszkóp JĂĄtĂŠkok Életmod Vicc

Életmod - Magazin

Minden idők legszebb szerelmes levele

Egy brit ĂŠletbiztosĂ­tĂĄssal foglalkozĂł cĂŠg szavaztatta meg a valaha Ă­rt legszebb szerelmes levelet a kĂśzelgő Valentin-nap alkalmĂĄbĂłl – a legjobb tĂ­zben megfĂŠrt egymĂĄs mellett Churchill, Hemingway, NapĂłleon ĂŠs Jimi Hendrix is, az első helyen mĂŠgis egy countrylegenda Ă­rĂĄsa vĂŠgzett. A Beagle Street brit biztosĂ­tĂłvĂĄllalat kezdemĂŠnyezte szavazĂĄs sorĂĄn az emberek a kĂźlĂśnbĂśző hĂ­ressĂŠgek ĂĄltal Ă­rt szerelmes levelek kĂśzĂźl vĂĄlaszthattĂĄk ki a legszebbet. A kampĂĄnnyal a cĂŠg azt szerette volna elĂŠrni, hogy a britek kicsit tĂśbb romantikĂĄt csempĂŠsszenek ... »

2015. február 18.
4091
Bővebben

NĂĄtha vagy influenza? Antibiotikum vagy mĂŠzes tea?

KaparĂł torok, rossz kĂśzĂŠrzet, levertsĂŠg, lĂĄz. A nĂĄthĂĄra vagy influenzĂĄra utalĂł kellemetlen tĂźnetek jelentkezĂŠsekor sokan nem fordulnak egyből orvoshoz, inkĂĄbb igyekeznek hĂĄzi praktikĂĄkkal kezelni azokat.  Ha csupĂĄn megfĂĄztunk, vagy egy nĂĄtha kezdeti szakaszĂĄban vagyunk, ... »

2015. február 18.
4415
Bővebben

EnergiavĂĄmpĂ­rok

Ez tĂśrtĂŠnik, amikor lĂĄtszĂłlag indokolatlanul vagy fĂĄradt. Olyan ember vagy emberek tĂĄrsasĂĄgĂĄban voltĂĄl, akik akarva-akaratlanul, de megcsapoltĂĄk az energiĂĄdat. Ha mĂĄr egyszer is ĂŠreztĂŠl ilyet, akkor innentől kezdve ez megtĂśrtĂŠnhet veled Ăşjra ĂŠs Ăşjra. Kik azok, akik mellett, ... »

2015. január 13.
4376
Bővebben
Hírdetés

Hírdetés